K.Z.V. De Lansingh is op zoek naar een nieuwe Voorzitter (m/v)

12-10-2016 08:12 Laat een reactie achter

Gezocht: Voorzitter Dagelijks Bestuur

Per direct zoeken wij een Voorzitter die de Secretaris en Penningmeester in het Dagelijks Bestuur wil versterken.

Wie zoeken we?

  • Een betrokken, enthousiaste en daadkrachtige man of vrouw met een passie voor de (lokale) zwemsport.
  • Iemand met goede communicatieve vaardigheden die bestaande contacten weet te onderhouden en nieuwe contacten kan leggen die de vereniging ten goede kunnen komen.
  • Iemand die goed kan samenwerken, belangen kan overzien en tegen elkaar kan afwegen én in constructief overleg met betrokkenen een keuzes maakt die in het belang zijn van de vereniging.
  • Iemand die zichtbaar en benaderbaar is en 3-6 uur per week beschikbaar om invulling te geven aan de voorzittersfunctie.

Wat zijn je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden?

  • Ambassadeur van KZV De Lansingh binnen en buiten de vereniging.
  • Het voorbereiden en leiden van de Algemene Ledenvergadering (1x per jaar), de vergaderingen van het Dagelijks Bestuur (6-8x per jaar) en het Algemeen Bestuur (6-8 x per jaar) waar naast het Dagelijks Bestuur ook vertegenwoordigers van de 4 zwemafdelingen aan deelnemen.
  • In samenwerking met de afdelingscommissies invulling geven aan afdelingsoverkoepelende thema’s en onderwerpen en meedenken over verenigingsoverkoepelende zaken op lokaal niveau, zoals de samenwerking tussen sportverenigingen in Krimpen aan den IJssel.
  • Vertegenwoordigen van de vereniging belangrijke externe partijen zoals de KNZB, Regio West, andere zwemverenigingen, Sportraad, SynerKri, Gemeente Krimpen aan den IJssel.

Herken jij je in bovenstaand profiel en wil je hierover verder praten met de Secretaris en Penningmeester? Stuur dan een e-mail naar delansingh.secretariaat@gmail.com. Wij maken dan graag een afspraak met jou om nader kennis te maken.

 

Download hier de vacature voorzitter Dagelijks Bestuur

Gecategoriseerd in :