Minioren clubmeet 25 november en Performanceprijs 2017

08-12-2017 13:18 Laat een reactie achter

Zaterdag 25 november vond naast een zwemwedstrijd tussen de clubs: de Wiekslag, Poseidon ’56, ZPB H&L Productions, de Devel 1, ZV Vlaardingen-Schiedam, Sggo 1, De Kempvis, ZOB ’66, MNC, Sportboulevard Dordrecht, ook een optocht plaats die georganiseerd werd ter ere van de Performanceprijs 2017.
De locatie waar dit werd georganiseerd, was niet mis! Sportboulevard Dordrecht is 1 van de top 3 van de Nederlandse topzwembaden.

Bij binnenkomst hing er in de hal al een uitgelaten sfeer. Enkele kinderen hadden alvast hun verkleedkleren aan en ik zag dat er nieuwgierige blikken over en weer leken te gaan.
Ik kwam zelfs een draak tegen op de gang, dat beloofd wat!

Plaatsgenomen op de tribune, met een waanzinnig uitzicht over het zwembad, keek het publiek uit naar de kinderen en ploegleiders, die druk bezig waren zich te positioneren en hun kleding aan te trekken waarna een optocht volgde van de clubs die ieder hun best hadden gedaan. Een draak, schone slaapsters, dwergen, heksen, Klaas Vaak en andere sprookjesfiguren kwamen voorbij gelopen, een lust voor het oog.

Naast de spannende wedstrijden, waarbij er een aantal goede resultaten werden behaald door de zwemmers van de Lansingh, maar ook de andere clubs, gingen onze Sneeuwwitje en de 7 dwergen, vergezeld door de en heks en een prins, naar huis met de bekroning van de performanceprijs 2017.
Ik kreeg te horen dat dit was omdat het geheel er zo leuk uitzag en zo gezellig overkwam door het zingen, mijns inziens een weergave van de sfeer binnen de vereniging.

HE HO HE HO, DE LANSINGH GO GO GO!!

Door Nova (Moeder van Naveh)

Gecategoriseerd in :