Speciale ALV voor verkiezing Voorzitter en Secretaris 2018

21-12-2017 21:12 Laat een reactie achter

8 januari: speciale ALV voor verkiezing Voorzitter en Secretaris

Beste (ouders/verzorgers van) leden en vrijwilligers,

Op maandag 8 januari om 20.00 uur is er een speciale Algemene Ledenvergadering (ALV) voor de verkiezing van een nieuwe Voorzitter en Secretaris in het Dagelijks Bestuur. Voor beide functies heeft zich een kandidaat beschikbaar gesteld. Zij stellen zich hieronder graag aan jullie voor. Op 8 januari 2018 lichten zij hun kandidatuur verder toe en is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Voor de functie van Penningmeester zijn we nog op zoek naar een kandidaat met financiële ervaring. Geïnteresseerden kunnen zich voor meer informatie over deze functie wenden tot Rutger Dalm (zwemcommissie@lansingh.nl).

De huidige Penningmeester Conja van der Hoeven-Rook en Secretaris Linda Goderie treden per 31 december 2017 af.

Kandidaat Voorzitter: Reinier de Jong

Ik ben vader van 3 jongens van 5, 11 en 13 jaar. Wij wonen in Rotterdam op steenworp afstand van zwembad De Lansingh. Sport maakt een groot deel uit van ons gezinsleven.

In het dagelijks leven ben ik piloot bij de KLM. Mijn bestuurlijke ervaring bestaat uit 5 jaar raadslid in de Gemeente Rotterdam. In die periode was ik ook penningmeester van de partij waar ik lid van was en daar verantwoordelijk voor het personeelsbeleid. Daarvoor was ik 10 jaar bestuurslid vliegerzaken bij Skydive Rotterdam en verantwoordelijk voor het vliegbaar houden van de vliegtuigen en zorgen dat de piloten gekwalificeerd bleven.

Op zwemtechnisch gebied hoeven jullie van mij geen hoogdravende zaken te verwachten. Op bestuurlijk vlak ben ik een doorzetter en in de laatste plaats een stilzitter. Ik vind het leuk om samen te bouwen en te denken over hoe zaken nog beter kunnen.

Ik ben bij De Lansingh betrokken geraakt door de grote passie van mijn middelste zoon Hessel voor de zwemmerij. Een aantal ouders van minioren heeft mij vast wel eens met een grote fotocamera langs de kant zien staan. Fotografie is een passie van me.

Ik voel me thuis bij de vereniging door de ongedwongen prettige sfeer en de wijze waarop een heel aantal leden echt de schouders eronder zet om de vereniging met haar leden naar een hoger niveau te tillen. Van zo’n team maak ik graag deel uit. Niet om op de zaak te passen, maar om aan de slag te gaan met alle zaken die wellicht nog beter kunnen. Ik stel me daarom beschikbaar als Voorzitter voor de vereniging en hoop als team-maat met een leuk team aan de slag te kunnen.

Kandidaat Secretaris: Christa van Santen

Ik ben 33 jaar en kom oorspronkelijk uit Rotterdam, maar ik woon alweer 11 jaar met veel plezier in Krimpen aan den IJssel samen met Jos en onze 2 kinderen, David (4 jaar) en Iris (7 jaar).

In het dagelijks leven werk ik als leidinggevende bij Greenchoice, een heel mooi duurzaam bedrijf. Daarnaast vind ik het leuk om te sporten en dus probeer ik drie keer per week naar de sportschool te gaan.

Die sportiviteit zie ik ook bij mijn kinderen. Mijn dochter Iris zwemt nu anderhalf jaar met veel plezier bij De Lansingh. In zwemmen heeft zij haar grote passie gevonden en iedere keer als ze mag zwemmen staat er een grote glimlach op haar gezicht. Het mooie aan De Lansingh vind ik dat iedereen zichzelf mag zijn en dat gezelligheid altijd een belangrijke rol speelt. Iris is direct in de vereniging opgenomen en heeft sportief, maar ook sociaal volledig haar plekje gevonden.

Vanaf mijn 16e ben ik actief in het verenigingsleven en de sportwereld; tot nu toe wel altijd in de tennissport. Ik heb tennistrainingen aan kinderen en volwassenen gegeven, ik heb bij de tennisvereniging een jeugdcommissie opgezet en voorgezeten en later ben ik ook voorzitter van de tennisvereniging geworden. Daarnaast was ik voor de tennisbond, KNLTB, voorzitter van de jeugdafdeling in de regio.

Ik vind het belangrijk dat De Lansingh een mooie en sterke vereniging blijft. Met mijn ervaring hoop ik de komende jaren een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan deze fantastische vereniging.

Gecategoriseerd in :