Bedankt voor jullie komst. Het was top.

Na een spetterend 60jarig feest was het de afgelopen dagen echt nagenieten. Het was buiten net zo nat als binnen. Dat gezegd hebbende was de sportieve feestvreugde er niet minder om. De 270 mensen die aanwezig waren hebben zich ook in het water doen gelden.

In het recreatie-bad was het goed toeven voor gezin en kids met sport spel en de glijbaan. In het wedstrijd-bad werd gespeeld, en later een fanatiek polo toernooi afgedraaid. Het was een hele sportieve mix van echte polospelers en goedbedoelende (niet door kennis gehinderde) andere clubleden. De scheidsrechters speelden daar ludiek op in.

Ons feest laat zien dat KZV de Lansingh springlevend is, en dat het met het clubgevoel goed zit. Een mooie afsluiting van zwemseizoen 18/19.

Bekijk de foto’s van het feest via onderstaande link:

https://foto.lansingh.nl/owncloud/index.php/s/CEPCQ0IotH22drF
WW: z6t1g

Komend seizoen

Het bestuur is alweer in de voorbereiding voor het jaar 2020, en bezig met allerlei nieuwe activiteiten.
In september gaan we starten met een nieuwe waterpolo jeugdtraining op de zaterdagmiddag van 18:00 tot 18:45. Deze jonge polo’ers gaan op de dinsdagavond ook meetrainen in het recreatie uur. Dus van Safari naar twee keer per week trainen.
Vrijdag 19 juli (19:00) hebben we een informatieavond over de nieuwe ochtendtrainingen die ook in september zullen starten.
De afdelingen zijn aan het nadenken over de wensen voor 2020. In september gaan we die samen met de afdelingsbesturen in een planning verwerken. Middels een info avond zullen we dan deze planning bespreken met de vereniging. Aan de hand van de opmerkingen en correcties hebben we dan nog 6 weken om de programmering sluitend te maken alvorens deze ingeleverd gaat worden bij Optisport.

We kunnen terugkijken op een jaar waarin we hard zijn gaan bouwen aan een aantal nieuwe initiatieven waarvan we de vruchten al beginnen te plukken. Veel nieuwe enthousiaste jeugdleden die vanuit Safari al doorstromen naar de afdelingen. Met een goed gevoel kunnen we vakantie gaan vieren. Allemaal een goede vakantie en tot ziens in het nieuwe zwemseizoen.

Reinier de Jong,
Voorzitter