Clubtenue

KZV de Lansingh clubtenue!

Per 1 januari 2017 is de Barca Teamline van Masita in donkerblauw-geel onze nieuwe clubkleding. De kleding bestaat uit een polo + short en een trainings- of presentatiepak. Op de voorkant staat het clublogo en je voornaam en op de achterkant een illustratie van waterpolo of wedstrijdzwemmen.

De clubkleding is te bestellen via http://delansingh.masita.com/.

Na het bestellen van de kleding stuurt Masita  de kleding naar de bedrukker Goalieworks. Zij hebben onze logo’s, lettertypes, kleuren en mallen van de afdrukken om zo exact dezelfde kleding te creëren als we nu al hebben. Je krijgt vanzelf een bericht via Goalieworks op het moment dat de kleding klaar is en je het kunt ophalen in de winkel in Barendrecht.

Adres: Ziedewij 13A, 2991 LA Barendrecht.

KZV de Lansingh badmuts

Er zijn drie soorten badmutsen beschikbaar. Een Arena moulded pro race twv € 15,-, Een matte Lansingh badmuts twv € 10,- en een glanzende TYR badmuts twv € 5,-. De badmutsen zijn bij de wedstrijdafdeling te koop. Graag gepast betalen en een email sturen naar hoofdtrainer@lansingh.nl. 

KZV de Lansingh waterpolo zwembroek of badpak

Voor de waterpolo zijn er speciale zwembroeken en badpakken beschikbaar. Deze zijn van het merk turbo en volledig bedrukt in de kleuren en met het logo van KZV de Lansingh.

De zwembroeken en badpakken zijn van hoogwaardige kwaliteit en hebben een prettige pasvorm. Ze zijn speciaal gemaakt voor de waterpolo sport.

Een aantal keer per jaar bestellen we de broeken en badpakken en dan worden deze op maat gemaakt en bedrukt. Wil je zo’n mooie zwembroek of badpak laat dan dan weten aan de afdeling waterpolo via een email naar waterpolo@lansingh.nl. Zij kunnen je ook informatie geven over de kosten.