Grote Clubactie 2019

Jullie verkopen toch ook weer clubloten en
verdien er zelf ook nog iets mee, maar daarover hieronder meer!!

Beste leden, vrijwilligers en ouders/verzorgers,

De Grote Clubactie komt er weer aan! Vanaf zaterdag 14 september 2019 mogen officieel de loten worden verkocht. Van elk lot van € 3,00 dat verkocht wordt, komt 80% (€ 2,40) ten goede aan de vereniging. Doe je ook (weer) mee?

Vorig jaar verkochten jullie ongeveer 454 loten en haalden we circa € 1.075,00 op. Dit jaar leggen we de lat ietsje hoger: € 1.250,00 is ons doel. Als nog meer leden loten gaan verkopen, kunnen we dat makkelijk halen. Voorgaande jaren hebben laten zien dat € 1.250,00 haalbaar is.

Verkoopboekjes met 20 loten
Degenen die het leuk vinden om tastbare loten te verkopen, kunnen met een verkoopboekje op pad. Je hoeft niet met geld over straat omdat de kopers een eenmalige machtiging afgeven voor het door hun gekochte aantal loten. De koper vindt het lotnummer terug op het bankafschrift.
Vanaf 6 september 2019 worden de verkoopboekjes uitgedeeld bij de trainingen. Heb je het uitdelen gemist? Vraag dan om een verkoopboekje bij de trainers.
Is je verkoopboekje vol of ben je klaar met verkopen? Gooi het verkoopboekje dan in de inzamelbox in onze club/kantoorruimte. Doe dit wel uiterlijk 17 november 2019, zodat we de door jouw verkochte loten nog op tijd kunnen registreren.

Online verkoop
Vorig jaar kon je ook online loten verkopen. Ook dit jaar kan je weer online loten verkopen. In het weekend van 14 september 2019 krijg je via de website van de Grote Clubactie een mail met daarin een link naar jouw persoonlijke verkooppagina die je kunt delen via social media. Na aankoop wordt het bedrag door middel van een incasso van de rekening van de koper afgeschreven. Op de afschrijving vindt de koper het lotnummer terug.
Let op: vorig jaar belandde deze mail bij velen in de map spam / ongewenste mail. Houd deze map daarom ook goed in de gaten.

Superloten
Ook dit jaar kunnen er weer superloten worden verkocht. Een superlot kost € 150,00 en het gaat hier om 50 lotnummers, ook hiervan komt 80% ten goede aan onze vereniging. Ken je een bedrijf of heb je zelf een bedrijf dat onze vereniging eenmalig wil sponsoren, dan kan je het superlot (ver)kopen. Heb je een bedrijf gevonden dat interesse heeft in het superlot, laat dit dan weten aan de secretaris (secretariaat@lansingh.nl) of de penningmeester (penningmeester@lansingh.nl). Zij zorgen ervoor dat je het superlot ontvangt, zodat je dit kunt overhandigen aan het bedrijf.
Leuke bijkomstigheid: door het verkopen van een superlot maakt onze vereniging kans op het Grote Clubfeest t.w.v. €5.000,00; dus hoe meer superloten er verkocht worden hoe meer kans op het feest.

Verkopen = verdienen
Om het verkopen van loten nog leuker te maken, hebben wij besloten dat je € 0,25 per verkocht lot zelf mag houden. In januari 2020 wordt het geld dat onze vereniging heeft verdiend met de verkoop van de clubloten uitgekeerd en daarna zullen wij ook tot uitbetaling aan jullie overgaan.Dus: meer verkopen = meer verdienen!

Prijzen en winacties voor verkopende jeugdleden
• Verkoop je minimaal 20 loten, dan krijg je een 20-loten-voucher waarmee je leuke extra’s kan verdienen.
• Lotenverkopers van 6 t/m 13 jaar kunnen meedoen aan de landelijke Kids-Verkoopwedstrijd en maken kans op een Playstation 4, een fiets, entreekaarten voor pretparken en meer.

Prijzen voor lotenkopers
Degene aan wie jij loten verkoopt, steunt niet alleen onze mooie vereniging maar kan ook nog eens gave prijzen winnen. De eerste prijs is een bedrag van € 100.000,00, de 2e prijs een Volkswagen Up! en de 3e prijs een reischeque voor een luxe campingvakantie t.w.v. € 2.500,00. Klik hier https://clubactie.nl/lotenkopers_prijzen_uitslag.html voor een overzicht van alle prijzen. De trekkingsuitslag wordt bekend gemaakt op 11 december 2019.

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten. Jouw inzet is goud waard!

Met vriendelijke groet,

Bestuur KZV De Lansingh