Lansingh avond!

Komende zaterdag 14 december is het weer een echte Lansingh avond. Alle teams spelen in eigen huis. We starten al vroeg met de Jongens C1 <15. Zij doen het echt ontzettend goed dit jaar en staan met 18 punten uit 7 wedstrijden op een tweede plek. Deze positie gaan ze dit weekend verstevigen! Na de jongens starten de Meisjes B <17. Deze meiden hebben al wat punten behaald, maar kunnen wel wat extra aanmoediging gebruiken. Komen jullie ze helpen naar een overwinning?
De derde wedstrijd van de avond staat in het teken van de Jongens B <17. Deze groep zit dicht bij de top 3 van de competitie. Met een overwinning, kunnen ze er wel eens inkomen. Kom op mannen, ga ervoor!

En dan is het aan de dames 1 om hun punten uit te breiden. Trots op wat ze dit jaar al gepresteerd hebben, weten we zeker dat er nog meer in zit. Aan de inzet ligt het niet, die punten komen wel!

Als de dames de punten hebben ingepakt, gaan de heren teams van start. Eerst het 3e, dan Heren 1 en als afsluiter Heren 2. Alle drie de teams spelen tegen sterke tegenstanders, maar daarin zijn ze op hun best. Wij verwachten 3 spannende potten, dus blijf niet thuis op de bank zitten!

We zien jullie graag weer op de tribune om al onze teams aan te moedigen! En na de wedstrijden maken we het nog even gezellig in de bar van de Lansingh die speciaal voor ons geopend blijft! Tot zaterdag!