Lid worden

Word lid van KZV de Lansingh

Wij verwelkomen graag nieuwe leden. Heb je een A-diploma dan kun je lid worden van KZV De Lansingh. Om te kijken of onze vereniging bij je past, mag je 1 gratis proefles volgen. Je mag zelf bepalen bij welke afdeling je de proefles volgt: safari, recreatief, waterpolo en/of masterzwemmen. Wil je een proefles volgen stuur dan een email naar secretariaat@lansingh.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een proefles in te plannen. Direct lid worden, vul dan onderstaand formulier in. Ben je jonger dan 16 jaar dan is toestemming van ouders of wettelijke vertegenwoordigers vereist. Zij dienen het formulier te ondertekenen.

Inschrijfformulier

Geslacht

Ik geef KZV de Lansingh toestemming voor automatische incasso van de contributie.

Bent u eerder lid geweest van onze vereniging?

Bent u eerder lid geweest van een andere vereniging?

Ik ga akkoord met het plaatsen van foto en videomateriaal op onder andere de website en social kanalen van onze vereniging.

U wilt uzelf dan wel uw kind opgeven als/voor:

Ondertekening

Algemene voorwaarden

12 + 13 =

De contributie-incasso’s vinden per kwartaal plaats. Daarnaast worden bij aanmelding inschrijvingskosten in rekening gebracht van € 15,00. Bij aanmelding in de loop van een kwartaal kan er in dat kwartaal een eenmalige incasso plaatsvinden voor de contributie verschuldigd in het lopende kwartaal en de inschrijvingskosten.

Opzegging van het lidmaatschap kan alleen plaatsvinden per 30 juni of per 31 december van een kalenderjaar.

In het kader van de “Wet op de Persoonsregistratie” maken wij u erop attent dat de door u verstrekte gegevens zullen worden opgenomen in onze ledenadministratie.