Safari zwemmen

Maak kennis met de zwemsport!

Herken je dat? Dat je zwemmen leuk vindt maar nog niet wilt kiezen tussen een zwemsport? Kom dan naar het wekelijkse Safari zwemmen bij KZV de Lansingh, hier maak je kennis met alle zwemsporten!

Safari zwemmen is:

  • Gezellig zwemmen met leeftijdsgenootjes
  • Kennismaken met verschillende zwemsporten
  • Elke vrijdagavond tussen 17:45 en 18:30 uur
  • De eerste keer gratis!

Kom gezellig een keertje meezwemmen, dat is gratis! Vind je het leuk, word dan lid van KZV de Lansingh. Aanmelden voor Safari zwemmen doe je door te mailen naar: secretariaat@lansingh.nl

Spetteren en leren

Safari zwemmen is de manier om kennis te maken met de zwemsport. Spelenderwijs heb ik de verschillende afdelingen leren kennen en ik zwem beter dan ooit. De trainers zijn erg aardig en doen goed hun best. Kan niet wachten tot het weer vrijdag is! Lekker trainen in de Lansingh en het water is lekker warm en nat.

Safari bij KZV de Lansingh

Safari zwemmen is bedoeld voor kinderen van 6 tot 10 jaar die zwemmen leuk vinden en hier graag verder mee willen. Ben je in het bezit van zwemdiploma B? Dan kun je al mee doen!

In een leuke, ontspannen en gezellige sfeer leren we je alle basis principes van het zwemmen. Tijdens elke les zal er een thema centraal staan. Er bestaan drie thema’s: de tijger, de zeehond en de aap.

 

De dieren worden groot uitgebeeld, dus je kunt goed zien om welk thema de les zal gaan. De zeehond staat voor waterpolo en de aap staat voor recreatief en de tijger staat voor survival zwemmen.

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en wil je graag kennis maken met de fantastische zwemsport? Geef je dan op om eens gratis mee te zwemmen tijdens Safari zwemmen. Als je het leuk vindt kun je direct lid worden van KZV de Lansingh. Een lidmaatschap Safari zwemmen kost 15 euro per maand.