Sjoerd Visser nieuwe voorzitter RWZC

Met overtuiging is Sjoerd Visser benoemd tot nieuwe voorzitter voor de Regio Wedstrijdzwemcomissie (RWZC). Het dagelijks bestuur van RWZC, zal samen met Sjoerd en de andere sectorvoorzitters invulling gaan geven aan het nieuwe strategisch plan van de Regio West.

Wij wensen Sjoerd heel veel succes in deze mooie rol.

 

Hieronder de officiële aankondiging vanuit de KNZB:

Beste verenigingsbestuurder,

Met veel genoegen laten we je weten dat we een nieuwe, geschikte Voorzitter voor de Regio Wedstrijdzwemcommissie (RWZC) hebben gevonden! Zijn naam: Sjoerd Visser (31).

Sjoerd is al sinds zijn 6e jaar actief bij het wedstrijdzwemmen. Eerst als wedstrijdzwemmer, vervolgens als official/scheidsrechter en sinds een paar jaar ook als trainer bij KZV De Lansingh. Ook heeft hij zitting gehad in diverse commissiefuncties bij de vereniging, is hij bestuurslid van de Heerjansdam Challenge en ondersteunt hij de Regio West al jaren op het gebied van IT.

Afgevaardigden van zowel het Dagelijks Bestuur als de RWZC hebben met Sjoerd gesproken over de inhoud van de functie, wederzijdse verwachtingen en ambities. Op basis van deze gesprekken benoemen we Sjoerd met overtuiging tot nieuwe Voorzitter RWZC. Als portefeuillehouder wedstrijdzwemmen neemt Sjoerd ook zitting in het Regiobestuur.

Als Dagelijks Bestuur kijken wij uit naar een prettige samenwerking met Sjoerd. En, om samen met Sjoerd, en de andere sectorvoorzitters, invulling te geven aan het nieuwe strategisch plan van de Regio West.

Wij bedanken de andere leden van de RWZC, met name Wies Simons, dat zij de afgelopen maanden de taken van de voorzitter hebben waargenomen.

Met vriendelijke groet,

Koninklijke Nederlandse Zwembond ~ Regio West

Anton Bervoets
Voorzitter Regiobestuur