Trim/Triathlon

Trimzwemmen

Trimzwemmen is geliefd is voor een grote groep volwassenen. Onder begeleiding van een deskundige trainer wordt in banen gezwommen waarbij aan je zwemtechnniek, lenigheid, spierkracht, conditie en coördinatievermogen wordt gewerkt.

Trimzwemmen bij KZV de Lansingh doe je omdat:

  • Je graag banen zwemt en onder begeleiding van een trainer aan je zwemtechniek, conditie en coördinatie vermogen wilt werken;
  • Je als (beginnend) recreatief triatleet een efficiënte slagfrequentie en een betere uithoudingsvermogen wilt verkrijgen, waarbij de nadruk op borstcrawl ligt;
  • Gezelligheid en prestatie in evenwicht met elkaar zijn.

Met trimzwemmen bent u op een gezonde, afwisselende manier bezig met de zwemsport. Het doel van trimzwemmen is om in een gezellige, ontspannen sfeer aan lichaamsbeweging te doen. Zo werkt u op verantwoorde wijze aan het verbeteren van uw conditie.

Triathlon

Dit uur training is ook zeer geschikt voor de triathleten. Wil je werken aan je conditie dan heb je hier de ruimte en begeleiding.

 

Er is zwemtraining op:

Zaterdag

9.00 tot 10.00 uur

Wil je ook zwemmen met een leuke groep. Onder profesionele begeleiding bij de gezelligste club van de regio? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles.