Vertrouwenspersoon
Vertrouwens commissie bij de Lansingh
Onze vereniging heeft vanaf nu een vertrouwensteam in haar gelederen. De vereniging wordt groter en zo nu en dan bereiken er zaken van uiteenlopende karakter het bestuur. We zijn van mening dat het voor alle leden laagdrempelig moet zijn om iets persoonlijks in een beschermde privacy garanderende omgeving te kunnen melden, of te praten over iets waar je mee zit.
Hoe werkt de vertrouwens commissie?
De vertrouwenscommissie is een autonoom orgaan en legt geen verantwoording af aan het bestuur. De vertrouwenscommissie heeft geen rapportageplicht. De vertrouwenscommissie heeft een geheimhoudingsplicht. Het staat de vertrouwenscommissie vrij om in overleg met de betrokkene(n) vertrouwelijk met het bestuur eventuele disciplinaire maatregelen, schorsingen, onderzoek of andere maatregelen te bespreken.
De vertrouwenspersoon van KZV de Lansingh is: Edward den Hertog.

Stel me graag voor, ben Edward den Hertog (50jr), zwem al ruim 20 jaar bij de Master afdeling van de Lansingh, zwemmen is mijn lust en leven, doe het dan ook zowel binnen als buiten. Als ik niet zwem, dan fiets ik graag, speel gitaar of werk bij Royal IHC op de Project Management afdeling.

De reden van mijn deelname in de vertrouwenscommissie is omdat ik het belangrijk vind dat integriteitskwesties op een goede/gedegen manier worden behandeld zodat iedereen zich op zijn gemak en veilig kan voelen binnen de vereniging.

Tel: 06 – 139 54 486
Email:  vertrouwelijk@lansingh.nl

Image