Waterpolo jeugd

Word jij onze nieuwe held?

Dat kan want wij zijn op zoek naar nieuwe helden! In september 2019 zijn wij gestart met een nieuwe waterpolo jeugdopleiding en er liggen al zo’n 12 toppers in het water. Maar er is nog steeds plek voor nieuwe helden. Dus vind jij het leuk om te zwemmen en hou je van een balspel? Kom dan kennismaken met waterpolo bij KZV de Lansingh. Heb je vragen of wil je kennismaken, stuur een email naar waterpolo@lansingh.nl  voor meer informatie.

Voor wie en wanneer?

De jeugdopleiding is voor meisjes en jongens tot en met twaalf jaar die in het bezit zijn van een B-diploma. Je traint twee keer per week.

Er is training op zaterdag van 18.00uur tot 18.45uur gericht op het waterpolo spel. En er is training op dinsdag van 18.15uur tot 19.00uur gericht op techniek en conditie.

Naast de trainingen zijn er geregeld wedstrijden en toernooien om op een leuke manier met je nieuwe team echte wedstrijden te ervaren.

Meld je nu aan om deel uit te maken van onze nieuwe jeugd! 

Waterpolo bij KZV de Lansingh

Bij de lansingh staat sportiviteit in combinatie met plezier maken voorop. Onder begeleiding van ervaren trainers leer je alle in en outs van het spel en de techniek die erbij komt kijken. Daarnaast maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, word je een goede en snelle zwemmer en mag je zo hard gooien als je wilt met de bal:) Aarzel niet en kom gratis een keer trainen bij de leukste vereniging van de Gemeente. Stuur een email naar waterpolo@lansingh.nl en we zien je graag op een training.