waterpolo jeugd
Word jij onze nieuwe held?
Dat kan want wij zijn op zoek naar nieuwe helden! Sinds een aantal jaar heeft KZV De Lansingh een bloeiende jeugdopleiding, waaruit 2 competitieteams zijn voortgekomen. Maar er is nog steeds plek voor nieuwe helden. Dus vind jij het leuk om te zwemmen en houd je van een balspel? Kom dan kennismaken met waterpolo bij KZV De Lansingh!
Image

Voor wie en wanneer?

De jeugdopleiding is voor meisjes en jongens van alle leeftijden die in het bezit zijn van een A- en B-zwemdiploma. De jeugd traint twee keer per week. Kijk voor de actuele tijden op het trainingsrooster. Een aantal keer per jaar wordt er een bijzondere training georganiseerd, bijvoorbeeld een Sinterklaastraining, filmavond, enzovoort. Naast de twee trainingen per week is er tijdens het wedstrijdseizoen, van september tot en met april, op zaterdag een wedstrijd. Met uitzondering van de vakanties en feestdagen.

 

Waterpolo bij KZV de Lansingh

Bij de lansingh staat sportiviteit in combinatie met plezier maken voorop. Onder begeleiding van ervaren trainers leer je alle in en outs van het spel en de techniek die erbij komt kijken. Daarnaast maak je nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, word je een goede en snelle zwemmer en mag je zo hard gooien als je wilt met de bal:)

Aarzel niet en kom gratis een keer meetrainen bij de leukste vereniging van Krimpen aan den IJssel. Schrijf je in voor een proefles of stuur een e-mail naar waterpolo@lansingh.nl. We zien je graag op de training!

Image
Gratis proefles!

Ben jij benieuwd of waterpolo iets voor jouw is: meld je dan aan!

Inschrijven Proefles