Zwemmarathon voor Alpe d’HuZes

Aan de (ouders/ verzorgers van) leden van Zwemvereniging de Lansingh,

Op 4 juni 2020 gaan twee mensen, die nauw met onze vereniging verbonden zijn, meedoen aan Alpe d’HuZes. Dit zijn Julia Hendriks en Carola Noordegraaf. Tijdens Alpe d’HuZes is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk keer de beroemde Alpe d’Huez in Frankrijk beklimt (fietsend of hardlopend), in de strijd tegen kanker. Dit betekent dus veel trainen. Daarnaast is het doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen, dat rechtstreeks naar het KWF gaat. Om deze kanjers financieel te steunen, organiseren wij een zwemmarathon!

Julia is trainster bij afdeling recreatief en geeft daar wekelijks met veel enthousiasme les. Daarnaast traint ze zelf ook graag met haar leeftijdsgenoten om haar conditie op peil te houden. Julia gaat deelnemen in Team Nederlek. Je kunt haar vinden op https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/JuliaHendriks.

Carola is de moeder van Allison: een gedreven lid van het waterpoloteam Dames 1. Carola support het damesteam niet alleen tijdens wedstrijden, ze is ook sponsor. Ze is deelnemer in Team Krimpenerwaard. Bekijk haar actiepagina hier: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/CarolaNoordegraaf8692.

Onze zwemmarathon zal plaatsvinden op vriidag 14 februari 2020 van 19:15 tot 21 uur in het wedstrijdbad in de Lansingh. Het is de bedoeling dat je zoveel mogelijk baantjes zwemt, waarvoor je gesponsord kan worden. Je zwemt drie kwartier en kunt je voorkeur opgeven voor een zwemtijd: van 19:15 tot 20:00 uur, van 20:00 tot 20:45 uur of van 20:45 tot 21:30 uur.

We willen jullie vragen om mensen (denk aan familie, vrienden, bekenden) te benaderen die jou willen sponsoren. Dat kan per gezwommen baantje of door een vast bedrag. Je zoekt dus zelf sponsors die alleen jouw prestatie sponsoren. Het geld wat we samen inzamelen, komt voor 100% ten goede aan noodzakelijk onderzoek in de strijd tegen kanker en gaat rechtstreeks naar KWF! Tijdens de zwemmarathon is er ook een rad van avontuur en zijn er andere spellen waarbij je leuke prijzen kunt winnen.

Als bijlage vindt u een sponsorformulier. Als je deze twee kanjers wilt helpen, vul dan het strookje in en begin met sponsors zoeken. Lever het strookje uiterlijk 31 ianuari 2020 in bij je trainer. Het sponsorformulier zelf kun je meenemen op de avond van de zwemmarathon. Na de zwemmarathon verzamel je het bedrag wat je bijeen hebt gezwommen bij je sponsoren en maakt dit over op bankrekeningnummer NL19BUNQ2041010576 ovv ‘opgeven is geen optie’.

Wij zouden het heel leuk vinden als je mee wilt doen! Jullie ouders en andere familie zijn natuurlijk van harte welkom om jullie aan te moedigen. Wij zorgen voor een gezellige sfeer in het zwembad. De muziek wordt verzorgd door Pascal Sound and Light Events.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Tessel Hendriks op 0614587780.

Aanmelden

Download: Sponsorformulier

Groetjes,
Afdeling recreatief en waterpolo